Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames Jachtseizoen

Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames Jachtseizoen

Tijdens de opnames van een aflevering van Jachtseizoen heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden. De traumahelikopter is ter plaatse, er zou een figurant ernstig gewond zijn geraakt.

Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames <em>Jachtseizoen</em> Tijdens de opnames van een aflevering van Jachtseizoen heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden. De traumahelikopter is ter plaatse, er zou een figurant ernstig gewond zijn geraakt. TraumahelikopterHet ongeluk zou op dezelfde dag zijn gebeurd als de opnames van het bekende programma Jachtseizoen. Een van de figuranten zou ernstig gewond zijn geraakt, een traumahelikopter en twee ambulances zijn uitgerukt om assistentie te verlenen. JachtseizoenHet programma waarin BN'ers op de vlucht slaan voor de mannen van StukTV, werd dit keer opgenomen in Den Helder. Martin Garrix was te gast om door Nederland te vluchten in oranje overall. Bekijk de video van Twitter hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in Het Jachtseizoen: Herman den Blijker en Bram Krikke vluchten met boot Bekijk deze video » Video: Geniale grap van Bram Krikke en Herman den Blijker in Het Jachtseizoen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Bram Krikke en Herman den Blijker redden boot op het nippertje Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames Jachtseizoen

Traumahelikopter
Het ongeluk zou op dezelfde dag zijn gebeurd als de opnames van het bekende programma Jachtseizoen. Een van de figuranten zou ernstig gewond zijn geraakt, een traumahelikopter en twee ambulances zijn uitgerukt om assistentie te verlenen.

Jachtseizoen
Het programma waarin BN'ers op de vlucht slaan voor de mannen van StukTV, werd dit keer opgenomen in Den Helder. Martin Garrix was te gast om door Nederland te vluchten in oranje overall.

Bekijk de video van Twitter hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ernstig ongeluk gebeurd tijdens opnames Jachtseizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV