Opsporing Verzocht: drie woningen verwoest door uitslaande brand Zwaag

Opsporing Verzocht: drie woningen verwoest door uitslaande brand Zwaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: drie woningen verwoest door uitslaande brand <em>Zwaag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken. Tijdens een heftige uitslaande brand afgelopen juni, zijn drie woningen compleet platgebrand. Gelukkig is er alleen materiële schade, maar deze bedraagt meer dan een miljoen euro. De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: drie woningen verwoest door uitslaande brand Zwaag

Tijdens een heftige uitslaande brand afgelopen juni, zijn drie woningen compleet platgebrand. Gelukkig is er alleen materiële schade, maar deze bedraagt meer dan een miljoen euro. De politie is op zoek naar getuigen van de brand.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: drie woningen verwoest door uitslaande brand Zwaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV