Esther Ouwehand in Op1 over coronapas: "Je zou andere maatregelen kunnen kiezen"

Esther Ouwehand in Op1 over coronapas: "Je zou andere maatregelen kunnen kiezen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Esther Ouwehand in <em>Op1</em> over <em>coronapas</em>: &quot;Je zou andere maatregelen kunnen kiezen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Partijleider van de Partij voor de Dieren, Esther Ouwehand snapt dat restaurants gesloten worden wanneer zij zich niet houden aan de regels rondom de coronapas. Toch is zij ook van mening dat er een beter debat had moeten plaatsvinden in de Tweede Kamer: "Er heerst een tweedeling in de samenleving. Je zou andere maatregelen kunnen kiezen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Esther Ouwehand in Op1 over coronapas: "Je zou andere maatregelen kunnen kiezen"

Partijleider van de Partij voor de Dieren, Esther Ouwehand snapt dat restaurants gesloten worden wanneer zij zich niet houden aan de regels rondom de coronapas. Toch is zij ook van mening dat er een beter debat had moeten plaatsvinden in de Tweede Kamer: "Er heerst een tweedeling in de samenleving. Je zou andere maatregelen kunnen kiezen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Esther Ouwehand in Op1 over coronapas: "Je zou andere maatregelen kunnen kiezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV