Thomas van Groningen in Op1 over dwarsligger voor minderheidskabinet

Thomas van Groningen in Op1 over dwarsligger voor minderheidskabinet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Thomas van Groningen</em> in <em>Op1</em> over dwarsligger voor minderheidskabinet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is momenteel de meest besproken kwestie: de formatie. Het wil maar niet opschieten met het kabinet. Een minderheidskabinet lijkt ook van tafel als we Remkes moeten geloven. Thomas van Groningen geeft ons meer inzicht in de dwarsligger: "Dan hoor je dat een D66 zegt dat een minderheidskabinet wel kan, maar wel met afgesproken steun in de Tweede Kamer." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1 over dwarsligger voor minderheidskabinet

Het is momenteel de meest besproken kwestie: de formatie. Het wil maar niet opschieten met het kabinet. Een minderheidskabinet lijkt ook van tafel als we Remkes moeten geloven. Thomas van Groningen geeft ons meer inzicht in de dwarsligger: "Dan hoor je dat een D66 zegt dat een minderheidskabinet wel kan, maar wel met afgesproken steun in de Tweede Kamer."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen in Op1 over dwarsligger voor minderheidskabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV