Gijs Rademaker in Op1 over CDA: "Nog nooit zo laag gestaan"

Gijs Rademaker in Op1 over CDA: "Nog nooit zo laag gestaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Gijs Rademaker in <em>Op1</em> over <em>CDA</em>: &quot;Nog nooit zo laag gestaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Opiniepeiler Gijs Rademaker geeft aan dat de Nederlandse kiezer klaar is met de formatie. Veel partijen zakken in zetels, maar vooral het CDA staat momenteel 'historisch laag': "Het CDA heeft nog nooit zo laag gestaan als vandaag", aldus Rademaker. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gijs Rademaker in Op1 over CDA: "Nog nooit zo laag gestaan"

Opiniepeiler Gijs Rademaker geeft aan dat de Nederlandse kiezer klaar is met de formatie. Veel partijen zakken in zetels, maar vooral het CDA staat momenteel 'historisch laag': "Het CDA heeft nog nooit zo laag gestaan als vandaag", aldus Rademaker.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gijs Rademaker in Op1 over CDA: "Nog nooit zo laag gestaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV