Op1 gemist? Joosje Duk over vader die ternauwernood corona overleefde

Op1 gemist? Joosje Duk over vader die ternauwernood corona overleefde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Joosje Duk en haar vader Rogier Duk zijn te gast bij Op1. Voor Joosje een klein wonder want haar vader is ternauwernood ontsnapt aan de dood door de gevolgen van corona.

<em>Op1</em> gemist? <em>Joosje Duk</em> over vader die ternauwernood corona overleefde Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Joosje Duk en haar vader Rogier Duk zijn te gast bij Op1. Voor Joosje een klein wonder want haar vader is ternauwernood ontsnapt aan de dood door de gevolgen van corona. OverweldigendEr werd Joosje en haar broertje vertelt dat zij afscheid moesten nemen van hun vader. "Aan het begin was het heel overweldigend. Je denkt heel naïef dat het jou niet gaat overkomen", aldus Joosje. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joosje Duk over vader die ternauwernood corona overleefde

Overweldigend
Er werd Joosje en haar broertje vertelt dat zij afscheid moesten nemen van hun vader. "Aan het begin was het heel overweldigend. Je denkt heel naïef dat het jou niet gaat overkomen", aldus Joosje.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joosje Duk over vader die ternauwernood corona overleefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV