Docu De Dick Maas methode gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De Dick Maas methode gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De Dick Maas methode gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze documentaire van Het Uur van de Wolf biedt een vermakelijk overzicht van de onstuimige carrière van een van Nederlands succesvolste regisseurs: Dick Maas. PrikkelendHet draaien op een filmset vindt regisseur Dick Maas een tijdrovende onderbreking van het echte werk: het bedenken van een prikkelend basisidee, spectaculaire actiescènes, spannende muziek en een flitsende montage. Maas houdt het graag allemaal in eigen hand. StuntsHet leidt tot kaskrakers als De Lift en Flodder. Met hoge budgetten en on-Hollandse stunts en special effects tilt vakman Maas in de jaren tachtig en negentig de Nederlandse film naar een ander niveau. Monique van de VenOndersteund door werkopnamen en foto's bieden Dick Maas, Huub Stapel, Monique van de Ven, Barry Hay, Tatjana Šimiç en Martin Koolhoven een kijkje achter de schermen van 'De Dick Maas methode'. Dat alles in een bundeling van filmscènes, verbluffende stunts en geestige anekdotes. Trailer: Nederlandse horrorfilm De Lift dinsdag te zien bij RTL 7 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze documentaire van Het Uur van de Wolf biedt een vermakelijk overzicht van de onstuimige carrière van een van Nederlands succesvolste regisseurs: Dick Maas.

Prikkelend
Het draaien op een filmset vindt regisseur Dick Maas een tijdrovende onderbreking van het echte werk: het bedenken van een prikkelend basisidee, spectaculaire actiescènes, spannende muziek en een flitsende montage. Maas houdt het graag allemaal in eigen hand.

Stunts
Het leidt tot kaskrakers als De Lift en Flodder. Met hoge budgetten en on-Hollandse stunts en special effects tilt vakman Maas in de jaren tachtig en negentig de Nederlandse film naar een ander niveau.

Monique van de Ven
Ondersteund door werkopnamen en foto's bieden Dick Maas, Huub Stapel, Monique van de Ven, Barry Hay, Tatjana Šimiç en Martin Koolhoven een kijkje achter de schermen van 'De Dick Maas methode'. Dat alles in een bundeling van filmscènes, verbluffende stunts en geestige anekdotes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu De Dick Maas methode gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV