Eva Jinek over Britney Spears: "Treurige zaak"

Eva Jinek over Britney Spears: "Treurige zaak"

Britney Spears staat woensdag weer in de rechtszaal, voor een hoorzitting in haar veelbesproken curatorschap-zaak: "Ze staat al 13 jaar onder curatele, ze kan niet bij haar geld. Ze heeft geen zeggenschap over haar eigen lichaam of medische behandelingen. Ze beheert haar eigen social-media kanaal niet. Het is in alle opzichten als mens een treurige zaak", vat Eva Jinek het leven van de gevallen popster samen. Ze spreekt erover met EenVandaag-presentatrice Roos Moggré die bijzondere interesse in de zaak heeft.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 september. Je kunt ook die hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Eva Jinek over <em>Britney Spears</em>: &quot;Treurige zaak&quot; Britney Spears staat woensdag weer in de rechtszaal, voor een hoorzitting in haar veelbesproken curatorschap-zaak: "Ze staat al 13 jaar onder curatele, ze kan niet bij haar geld. Ze heeft geen zeggenschap over haar eigen lichaam of medische behandelingen. Ze beheert haar eigen social-media kanaal niet. Het is in alle opzichten als mens een treurige zaak", vat Eva Jinek het leven van de gevallen popster samen. Ze spreekt erover met EenVandaag-presentatrice Roos Moggré die bijzondere interesse in de zaak heeft. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 28 september. Je kunt ook die hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eva Jinek over Britney Spears: "Treurige zaak"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek over Britney Spears: "Treurige zaak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV