Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon

Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon

Op 28 september ging de documentaire Van vader op zoon over Mart Hoogkamer in première op het Nederlands Film Festival. "De afgelopen jaren is mijn droom en liefde voor muziek vastgelegd in deze documentaire", liet Mart eerder weten. Opvallend: de vader van Mart was niet aanwezig tijdens de première.

Gescheiden
"Mijn ouders zijn uit elkaar en ik wil niet dat er onrust komt of wat dan ook. Ik heb het hem verteld en hij had er respect voor", vertelt Mart aan Shownieuws over de afwezige vader. Bekijk het interview hieronder.

Zien: Vader <em>Mart Hoogkamer</em> afwezig bij première docu <em>Van vader op zoon</em> Op 28 september ging de documentaire Van vader op zoon over Mart Hoogkamer in première op het Nederlands Film Festival. "De afgelopen jaren is mijn droom en liefde voor muziek vastgelegd in deze documentaire", liet Mart eerder weten. Opvallend: de vader van Mart was niet aanwezig tijdens de première. Gescheiden"Mijn ouders zijn uit elkaar en ik wil niet dat er onrust komt of wat dan ook. Ik heb het hem verteld en hij had er respect voor", vertelt Mart aan Shownieuws over de afwezige vader. Bekijk het interview hieronder. Bekijk ook Video: Mart Hoogkamer snapt zijn succes met Ik Ga Zwemmen niet Bekijk deze video » Video: zo kondigt Mart Hoogkamer tweede Ahoy-concert aan Bekijk deze video »
TV :
Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV