Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video)

Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video)

De eerste verkoper in de aflevering van woensdag 29 september is René. Hij brengt een kunstwerk van wrakhout mee voor de experts van Van Onschatbare Waarde. Ook zien we een schilderij en een automatische accordeon voorbijkomen in het taxatieprogramma van NPO 1. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder onder video.

Woensdag in <em>Van Onschatbare Waarde</em>: Van wrakhout tot een accordeon (video) De eerste verkoper in de aflevering van woensdag 29 september is René. Hij brengt een kunstwerk van wrakhout mee voor de experts van Van Onschatbare Waarde. Ook zien we een schilderij en een automatische accordeon voorbijkomen in het taxatieprogramma van NPO 1. Bekijk de trailer hieronder. Lees verder onder video. Vrolijke Dionne StaxWil brengt de automatische accordeo mee. Het vernuftige instrument past met zijn 35 jaar niet in Wils antiekverzameling. Als het apparaat een leuk bedrag oplevert, kan hij iets ouders kopen. Presentatrice Dionne Stax en de experts zijn op slag vrolijk, kunnen ze Wil ook blij maken? Bekijk de trailer van 29 september hierboven. Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv.
TV :
Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video)

Vrolijke Dionne Stax
Wil brengt de automatische accordeo mee. Het vernuftige instrument past met zijn 35 jaar niet in Wils antiekverzameling. Als het apparaat een leuk bedrag oplevert, kan hij iets ouders kopen. Presentatrice Dionne Stax en de experts zijn op slag vrolijk, kunnen ze Wil ook blij maken? Bekijk de trailer van 29 september hierboven.

Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV