Linda de Mol over 'Alles op Tafel': "Ik kijk in telefoon van partner" (video)

Linda de Mol over 'Alles op Tafel': "Ik kijk in telefoon van partner" (video)

Voor haar nieuwe film 'Alles op Tafel' speelt Linda de Mol een gevaarlijk spelletje. Tijdens een etentje moeten namelijk al haar vrienden de telefoon op tafel leggen en elk bericht of belletje met de groep delen. Al snel komen de grootste geheimen aan het licht met alle gevolgen van dien.

<em>Linda de Mol</em> over 'Alles op Tafel': &quot;Ik kijk in telefoon van partner&quot; (video) Voor haar nieuwe film 'Alles op Tafel' speelt Linda de Mol een gevaarlijk spelletje. Tijdens een etentje moeten namelijk al haar vrienden de telefoon op tafel leggen en elk bericht of belletje met de groep delen. Al snel komen de grootste geheimen aan het licht met alle gevolgen van dien. Ik kan in mijn partners telefoonLinda vertelt dat zij de code weet van haar partners telefoon en dat ze er geen geheim van maken voor elkaar. Andere acteurs hebben daar wat meer moeite mee. Lies Visschedijk vertelt bijvoorbeeld: "Ik wil niet zo'n vervelend wijf zijn wat in de telefoon van haar vriend zit." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De film Alles op Tafel is vanaf 4 november 2021 te zien in de bioscoop. Bekijk ook Miljoenenjacht: Annet sluit deal voor 287.000 euro Bekijk deze video » Linda de Mol over HLF8: "Johnny is lekker zichzelf" (video) Bekijk deze video »
TV :
Linda de Mol over 'Alles op Tafel': "Ik kijk in telefoon van partner" (video)

Ik kan in mijn partners telefoon
Linda vertelt dat zij de code weet van haar partners telefoon en dat ze er geen geheim van maken voor elkaar. Andere acteurs hebben daar wat meer moeite mee. Lies Visschedijk vertelt bijvoorbeeld: "Ik wil niet zo'n vervelend wijf zijn wat in de telefoon van haar vriend zit."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De film Alles op Tafel is vanaf 4 november 2021 te zien in de bioscoop.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol over 'Alles op Tafel': "Ik kijk in telefoon van partner" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV