Khalid & Sophie: Yvonne Kroonenberg over nieuwe rol van vrouwen

Khalid & Sophie: Yvonne Kroonenberg over nieuwe rol van vrouwen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Yvonne Kroonenberg over nieuwe rol van vrouwen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Kroonenberg leest wat oude columns voor die ze schreef voor Playboy in de jaren '80. Ze bespreekt hierbij de 'periodebroek', welke mannen zeer onaantrekkelijk vonden. Ook vertelt ze dat de relatie tussen mannen en vrouwen veranderd is, omdat vrouwen veel krachtiger zijn geworden tegenwoordig. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Yvonne Kroonenberg over nieuwe rol van vrouwen

Yvonne Kroonenberg leest wat oude columns voor die ze schreef voor Playboy in de jaren '80. Ze bespreekt hierbij de 'periodebroek', welke mannen zeer onaantrekkelijk vonden. Ook vertelt ze dat de relatie tussen mannen en vrouwen veranderd is, omdat vrouwen veel krachtiger zijn geworden tegenwoordig.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV