Op1 gemist? Wim de Bie en Kees van Kooten absolute koningen van de satire

Op1 gemist? Wim de Bie en Kees van Kooten absolute koningen van de satire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wim de Bie</em> en <em>Kees van Kooten</em> absolute koningen van de satire Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Owen Schumacher, Ronald Snijders en Edo Schoonbeek zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar de mooiste satire. Zelf keek het drietal het liefst naar ‘Keek op de week’, gepresenteerd door Kees van Kooten en Wim de Bie: "Dat zijn de koningen van de satire, wat wij ook gemaakt zouden hebben, we zouden ze altijd te kort doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wim de Bie en Kees van Kooten absolute koningen van de satire

Owen Schumacher, Ronald Snijders en Edo Schoonbeek zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar de mooiste satire. Zelf keek het drietal het liefst naar ‘Keek op de week’, gepresenteerd door Kees van Kooten en Wim de Bie: "Dat zijn de koningen van de satire, wat wij ook gemaakt zouden hebben, we zouden ze altijd te kort doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV