Salah aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Salah aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Salah aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de vierdelige documentaireserie Salah over Salah Abdeslam, ooit Europa's meest gezochte terrorist. Van het warme nest in de Brusselse wijk Molenbeek waarin hij opgroeide, tot aan zijn aandeel in de bloedige terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015. Elke donderdag rond 22:40 uur op NPO 2. KruimelcriminelenDocumentairemaker Eric Goens toont de onderhuidse wereld waar jihadistenleiders betekenisloze kruimelcriminelen recruteren voor hun heilige oorlog. Salah Abdeslam was één van hen, maar werd het gezicht van het kwaad. Speciale eenhedenDe documentaire vormt een reconstructie van de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 en de betrokkenheid daarbij van Salah Abdeslam. Voor het eerst in hun carrière spreken leden van de speciale eenheden van de federale politie zelf over hun aandeel in de jacht op Salah en de andere terroristen. VerklaringenEen familielid vertelt gedetailleerd over het leven binnen de Molenbeekse familie Abdeslam. Daarnaast is er ook aandacht voor de verklaringen die Salah zelf heeft afgelegd, en waarom hij uiteindelijk zijn medewerking aan het onderzoek heeft opgezegd. Video: Verdachten aanslag Bataclan staan vandaag voor de rechter Bekijk deze video »
Uitzending :
Salah aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start de vierdelige documentaireserie Salah over Salah Abdeslam, ooit Europa's meest gezochte terrorist. Van het warme nest in de Brusselse wijk Molenbeek waarin hij opgroeide, tot aan zijn aandeel in de bloedige terreuraanslagen in Parijs op 13 november 2015. Elke donderdag rond 22:40 uur op NPO 2.

Kruimelcriminelen
Documentairemaker Eric Goens toont de onderhuidse wereld waar jihadistenleiders betekenisloze kruimelcriminelen recruteren voor hun heilige oorlog. Salah Abdeslam was één van hen, maar werd het gezicht van het kwaad.

Speciale eenheden
De documentaire vormt een reconstructie van de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 en de betrokkenheid daarbij van Salah Abdeslam. Voor het eerst in hun carrière spreken leden van de speciale eenheden van de federale politie zelf over hun aandeel in de jacht op Salah en de andere terroristen.

Verklaringen
Een familielid vertelt gedetailleerd over het leven binnen de Molenbeekse familie Abdeslam. Daarnaast is er ook aandacht voor de verklaringen die Salah zelf heeft afgelegd, en waarom hij uiteindelijk zijn medewerking aan het onderzoek heeft opgezegd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Salah aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV