Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen

Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen

Guido den Aantrekker vertelt dat de redactie van zijn blad Story foto's heeft ontvangen van Formule 1-coureur Max Verstappen. Het betreft verschillende naaktfoto's in 'opgewonden toestand' en de redactie gaat er na een grondige analyse van uit dat ze echt zijn.

Zien: <em>naaktfoto Max Verstappen</em> 'in opgewonden toestand' verschenen Guido den Aantrekker vertelt dat de redactie van zijn blad Story foto's heeft ontvangen van Formule 1-coureur Max Verstappen. Het betreft verschillende naaktfoto's in 'opgewonden toestand' en de redactie gaat er na een grondige analyse van uit dat ze echt zijn. Echt of nepHet management van de coureur heeft gereageerd en vertelt dat ze op de hoogte zijn van het bestaan van deze roddel. Echter zijn ze nep, volgens het management. Uiteraard zal Story ze niet plaatsen, omdat het niet helemaal bij de filosofie van het roddelblad past. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Formule 1: Lewis Hamilton wint 100ste GP in Rusland, Max Verstappen knap tweede Bekijk deze video » Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen

Echt of nep
Het management van de coureur heeft gereageerd en vertelt dat ze op de hoogte zijn van het bestaan van deze roddel. Echter zijn ze nep, volgens het management. Uiteraard zal Story ze niet plaatsen, omdat het niet helemaal bij de filosofie van het roddelblad past.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV