Biografie Jos Brink bevat flinke onthullingen: "Hij overwoog te scheiden"

Biografie Jos Brink bevat flinke onthullingen: "Hij overwoog te scheiden"

Tom van den Oetelaar heeft een biografie geschreven over het leven van Jos Brink, waarbij er flinke onthullingen zijn gedaan over zijn relatie. Jos en Frank waren voor de buitenwereld een droomkoppel, maar hebben overwogen om te gaan scheiden. Tijdens een spannende periode in hun leven wilden ze afstand van elkaar, doordat ze juist alles samen deden. Hierdoor was een scheiding niet ondenkbaar. Gelukkig heeft het stel de crises doormaakt en zijn ze nooit uit elkaar gegaan.

<em>Biografie Jos Brink</em> bevat flinke onthullingen: &quot;Hij overwoog te scheiden&quot; Tom van den Oetelaar heeft een biografie geschreven over het leven van Jos Brink, waarbij er flinke onthullingen zijn gedaan over zijn relatie. Jos en Frank waren voor de buitenwereld een droomkoppel, maar hebben overwogen om te gaan scheiden. Tijdens een spannende periode in hun leven wilden ze afstand van elkaar, doordat ze juist alles samen deden. Hierdoor was een scheiding niet ondenkbaar. Gelukkig heeft het stel de crises doormaakt en zijn ze nooit uit elkaar gegaan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven Bekijk ook Hilarische beelden: Eva Jinek is Akwasi tijdens spelletje Wie ben ik? Bekijk deze video » Jinek: Rob Kemps lyrisch over helden Jos Brink, Paul de Leeuw, André van Duin Bekijk deze video »
TV :
Biografie Jos Brink bevat flinke onthullingen: "Hij overwoog te scheiden"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Biografie Jos Brink bevat flinke onthullingen: "Hij overwoog te scheiden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV