Kijk LIVE naar rechtszaak Waku Waku: mag het restaurant weer open?

Kijk LIVE naar rechtszaak Waku Waku: mag het restaurant weer open?

Kijk LIVE naar rechtszaak <em>Waku Waku</em>: mag het restaurant weer open? Het Utrechtse veganistische restaurant Waku Waku vecht vandaag in de rechtbank de gedwongen sluiting door de gemeente aan. De eigenaren van het restaurant weigeren te controleren op QR-codes en coronapassen, omdat ze niemand willen discrimineren. Het leidde de afgelopen dagen al tot veel onrust in Utrecht. Wat wordt de uitspraak van de rechter? Mag het restaurant weer open, ook zonder het controleren van QR-codes? Kijk hierboven op donderdag 30 september vanaf 10.00 uur LIVE naar de rechtszaak van restaurant Waku Waku. Bekijk ook Video: WAKU WAKU Utrecht ook dinsdag podium van protest Bekijk deze video » LuckyTV op bezoek bij restaurant Waku Waku: "U moet thuis risotto eten, niet hier!" Bekijk deze video » Hilarische video: restaurant Waku Waku al 2 ton ontvangen met crowdfunding Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar rechtszaak Waku Waku: mag het restaurant weer open?

Het Utrechtse veganistische restaurant Waku Waku vecht vandaag in de rechtbank de gedwongen sluiting door de gemeente aan. De eigenaren van het restaurant weigeren te controleren op QR-codes en coronapassen, omdat ze niemand willen discrimineren. Het leidde de afgelopen dagen al tot veel onrust in Utrecht. Wat wordt de uitspraak van de rechter? Mag het restaurant weer open, ook zonder het controleren van QR-codes?

Kijk hierboven op donderdag 30 september vanaf 10.00 uur LIVE naar de rechtszaak van restaurant Waku Waku.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar rechtszaak Waku Waku: mag het restaurant weer open? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV