UEFA Europa League: Sturm Graz - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Europa League: Sturm Graz - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Europa League: Sturm Graz - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Sturm Graz - PSV in de Europa League. GelijkspelHet is de tweede speelronde in de groepsfase van het tweede Europese toernooi. In Groep B begon PSV met een 2-2 gelijkspel tegen Real Sociedad. Sturm Graz uit Oostenrijk verloor met 1-0 bij Monaco. ZwaksteVoor PSV lijken de duels tegen Sturm Graz erg belangrijk. Het is de op papier zwakste club van de groep. Alleen de groepswinnaar is zeker van de achtste finales. De nummer twee speelt een tussenronde tegen Champions League-afvallers. Bijzondere uitspraak: Roger Schmidt noemt Go Ahead beste team waartegen gespeeld dit seizoen Bekijk deze video » Samenvatting Willem II - PSV (Eredivisie) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Sturm Graz - PSV in de Europa League.

Gelijkspel
Het is de tweede speelronde in de groepsfase van het tweede Europese toernooi. In Groep B begon PSV met een 2-2 gelijkspel tegen Real Sociedad. Sturm Graz uit Oostenrijk verloor met 1-0 bij Monaco.

Zwakste
Voor PSV lijken de duels tegen Sturm Graz erg belangrijk. Het is de op papier zwakste club van de groep. Alleen de groepswinnaar is zeker van de achtste finales. De nummer twee speelt een tussenronde tegen Champions League-afvallers.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op UEFA Europa League: Sturm Graz - PSV gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV