Zien: Mona Keijzer wil terug naar het oude normaal, maar Dolf Jansen niet

Zien: Mona Keijzer wil terug naar het oude normaal, maar Dolf Jansen niet

Mark Rutte blijft erbij dat het ontslag van voormalig staatssecretaris Mona Keijzer op de juiste wijze door het kabinet is aangepakt en ook onvermijdelijk was. Mona Keijzer wilde terug naar het oude normaal. Dolf Jansen denkt daar anders over...

Windmolens
Dolf: "Het oude normaal is Noord-Holland volbouwen met windmolens en de stroom aan de datacentra van Google en Microsoft leveren, terwijl de bewoners haat ontwikkelen voor elke windmolen en het volledige klimaatbeleid." Bekijk de video van De Nieuws BV met Dolf hieronder.

Zien: <em>Mona Keijzer</em> wil terug naar het <em>oude normaal</em>, maar <em>Dolf Jansen</em> niet Mark Rutte blijft erbij dat het ontslag van voormalig staatssecretaris Mona Keijzer op de juiste wijze door het kabinet is aangepakt en ook onvermijdelijk was. Mona Keijzer wilde terug naar het oude normaal. Dolf Jansen denkt daar anders over... WindmolensDolf: "Het oude normaal is Noord-Holland volbouwen met windmolens en de stroom aan de datacentra van Google en Microsoft leveren, terwijl de bewoners haat ontwikkelen voor elke windmolen en het volledige klimaatbeleid." Bekijk de video van De Nieuws BV met Dolf hieronder. Bekijk ook Vanavond in Humberto: Niek Kimmann over zijn gouden medaille tijdens de Spelen en meer Bekijk deze video »
Show :
Zien: Mona Keijzer wil terug naar het oude normaal, maar Dolf Jansen nietActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV