Video: Jeroen van der Boom over situatie André Hazes: "Hij is in goede handen"

Video: Jeroen van der Boom over situatie André Hazes: "Hij is in goede handen"

De vraag of André Hazes dit jaar meedoet met De Toppers, wordt door Shownieuws aan Jeroen van der Boom gesteld. Zijn antwoord kun je in de video hieronder horen. Ook vertelt de topper over Hazes zijn huidige situatie. Iedereen wil dit weten vanwege de verhalen over André in een afkickkliniek.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Jeroen van der Boom</em> over situatie <em>André Hazes</em>: &quot;Hij is in goede handen&quot; De vraag of André Hazes dit jaar meedoet met De Toppers, wordt door Shownieuws aan Jeroen van der Boom gesteld. Zijn antwoord kun je in de video hieronder horen. Ook vertelt de topper over Hazes zijn huidige situatie. Iedereen wil dit weten vanwege de verhalen over André in een afkickkliniek. Lees verder onder de video. Schouders eronderJeroen laat weten dat niemand zeker weet of Hazes mee zal doen aan De Toppers. "Er wordt alles aangedaan dat hij fit is, laten we het hopen. Het is een jonge jongen. Hij moet zijn schouders eronder zetten en dat is niet aan mij." Jeroen is een goede vriend van Hazes en heeft contact met hem, maar Jeroen wil niets over zijn huidige situatie kwijt. De De Toppers-concerten gaan 100% door, laat de zanger wel weten. Bekijk de Shownieuws-video met Jeroen over Hazes en De Toppers hierboven. Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video) Bekijk deze video » Video: Sarah van Soelen in afkickkliniek voor coke-verslaving of voor mediatraining? Bekijk deze video »
TV :
Video: Jeroen van der Boom over situatie André Hazes: "Hij is in goede handen"

Schouders eronder
Jeroen laat weten dat niemand zeker weet of Hazes mee zal doen aan De Toppers. "Er wordt alles aangedaan dat hij fit is, laten we het hopen. Het is een jonge jongen. Hij moet zijn schouders eronder zetten en dat is niet aan mij." Jeroen is een goede vriend van Hazes en heeft contact met hem, maar Jeroen wil niets over zijn huidige situatie kwijt. De De Toppers-concerten gaan 100% door, laat de zanger wel weten.

Bekijk de Shownieuws-video met Jeroen over Hazes en De Toppers hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jeroen van der Boom over situatie André Hazes: "Hij is in goede handen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV