Trailer: Actiekomedie The Heat met Sandra Bullock donderdag te zien bij Net 5

Trailer: Actiekomedie The Heat met Sandra Bullock donderdag te zien bij Net 5

Laat twee agenten die als dag en nacht van elkaar verschillen gedwongen samenwerken. Dat levert altijd een leuke film op. Kijk maar naar The Heat. Sarah Asburn, gespeeld door Sandra Bullock, is het type FBI-agent dat zich altijd aan de regels houdt. Ze heeft een vlekkeloze staat van dienst en daar is ze trots op. In The Heat moet ze samenwerken met de vuilbekkende Bostonse agent Shannon Mullins (Melissa McCarthy). Bekijk de trailer van The Heat hieronder.

The Heat is donderdag 30 september om 20:30 uur te zien bij Net 5.

Trailer: Actiekomedie <em>The Heat</em> met <em>Sandra Bullock</em> donderdag te zien bij Net 5 Laat twee agenten die als dag en nacht van elkaar verschillen gedwongen samenwerken. Dat levert altijd een leuke film op. Kijk maar naar The Heat. Sarah Asburn, gespeeld door Sandra Bullock, is het type FBI-agent dat zich altijd aan de regels houdt. Ze heeft een vlekkeloze staat van dienst en daar is ze trots op. In The Heat moet ze samenwerken met de vuilbekkende Bostonse agent Shannon Mullins (Melissa McCarthy). Bekijk de trailer van The Heat hieronder. The Heat is donderdag 30 september om 20:30 uur te zien bij Net 5. Bekijk ook Bekijk officiële trailer The Harder They Fall (vanaf 3 november op Netflix) Bekijk deze video » Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiekomedie The Heat met Sandra Bullock donderdag te zien bij Net 5


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiekomedie The Heat met Sandra Bullock donderdag te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV