John de Bever weet dat hij 'arrogant en irritant' is: "Ik weet het zelf" (Release Reacties)

John de Bever weet dat hij 'arrogant en irritant' is: "Ik weet het zelf" (Release Reacties)

Deze week is Expeditie Robinson-kandidaat John de Bever te gast in Release Reacties. Naast ex-profvoetballer en zanger is hij dit jaar misschien wel de meest besproken kandidaat van Expeditie Robinson. Niet alleen omdat hij zo doof als een kwartel is, maar ook omdat hij nogal een uitgesproken mening heeft over zijn medekandidaat Rob Geus. Dit licht hij bij Release Reacties maar al te graag toe. Ook bekent hij dat hij irritant en arrogant is: "Ik weet het zelf." Bekijk de aflevering met John de Bever hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>John de Bever</em> weet dat hij 'arrogant en irritant' is: &quot;Ik weet het zelf&quot; (<em>Release Reacties</em>) Deze week is Expeditie Robinson-kandidaat John de Bever te gast in Release Reacties. Naast ex-profvoetballer en zanger is hij dit jaar misschien wel de meest besproken kandidaat van Expeditie Robinson. Niet alleen omdat hij zo doof als een kwartel is, maar ook omdat hij nogal een uitgesproken mening heeft over zijn medekandidaat Rob Geus. Dit licht hij bij Release Reacties maar al te graag toe. Ook bekent hij dat hij irritant en arrogant is: "Ik weet het zelf." Bekijk de aflevering met John de Bever hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stefano Keizers na verlies tegen John de Bever in Expeditie Robinson: "Een afgang" (video) Bekijk deze video » Video: Johan Derksen & John de Bever gaan naar Amerika: "Wel in aparte hotelkamers" Bekijk deze video »
Show :
John de Bever weet dat hij 'arrogant en irritant' is: "Ik weet het zelf" (Release Reacties)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Bever weet dat hij 'arrogant en irritant' is: "Ik weet het zelf" (Release Reacties) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV