Ron Blaauw in Khalid & Sophie: "Groot tekort aan personeel in de keuken"

Ron Blaauw in Khalid & Sophie: "Groot tekort aan personeel in de keuken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ron Blaauw</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Groot tekort aan personeel in de keuken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Restaurant mogen na een lange tijd weer draaien op volle bezetting, toch luiden ze de noodklok. Er is namelijk een groot tekort aan persoon en dan met name in de keuken. Sterrenchef Ron Blaauw vertelt bij Khalid & Sophie waar deze onderbezetting vandaan komt en hoopt mensen te enthousiasmeren voor het vak. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ron Blaauw in Khalid & Sophie: "Groot tekort aan personeel in de keuken"

Restaurant mogen na een lange tijd weer draaien op volle bezetting, toch luiden ze de noodklok. Er is namelijk een groot tekort aan persoon en dan met name in de keuken. Sterrenchef Ron Blaauw vertelt bij Khalid & Sophie waar deze onderbezetting vandaan komt en hoopt mensen te enthousiasmeren voor het vak.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV