Documentaireserie Among the Stars vanaf 6 oktober op Disney+

Documentaireserie Among the Stars vanaf 6 oktober op Disney+

De serie volgt NASA-astronaut Captain Chris Cassidy terwijl hij aan een laatste missie begint. Door middel van intieme beelden, persoonlijke videodagboeken en livestreambeelden – zowel op aarde als in de ruimte – krijgen kijkers een eerste blik op het uiterst belangrijke team van ingenieurs, vluchtleiders en specialisten die deze gevaarlijke en ontzagwekkende missies op zich nemen voor het grotere goed.

Documentaireserie <em>Among the Stars</em> vanaf 6 oktober op Disney+ De serie volgt NASA-astronaut Captain Chris Cassidy terwijl hij aan een laatste missie begint. Door middel van intieme beelden, persoonlijke videodagboeken en livestreambeelden – zowel op aarde als in de ruimte – krijgen kijkers een eerste blik op het uiterst belangrijke team van ingenieurs, vluchtleiders en specialisten die deze gevaarlijke en ontzagwekkende missies op zich nemen voor het grotere goed. Bekijk de trailer hierboven. Among the Stars is vanaf 6 oktober te zien op Disney+. Bekijk ook Dick Advocaat schreeuwt in Feyenoord-docu tegen Marsman: "Houd je bek joh!" (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van A Spark Story: vanaf 24 september te zien op Disney+ Bekijk deze video »
Serie :
Documentaireserie Among the Stars vanaf 6 oktober op Disney+

Bekijk de trailer hierboven. Among the Stars is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Among the Stars vanaf 6 oktober op Disney+ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV