Patty Brard bezorgd om Sarah van Soelen: "Wat aan de magere kant" (video)

Patty Brard bezorgd om Sarah van Soelen: "Wat aan de magere kant" (video)

Dat er niet echt iets nieuws over André Hazes en Sarah van Soelen te melden is, is natuurlijk geen reden om het er niet over te hebben, dachten ze bij Shownieuws: "We weten eigenlijk niet hoe het met André gaat en met Sarah eigenlijk ook niet echt", aldus Patty Brard.

Brard komt op voor Sarah
De showbizgoeroe komt vervolgens op voor de huidige vriendin van Hazes, omdat die ondanks alle schijnbare ellende toch gewoon door moet werken: "Wat ik heel erg zielig vond is dat dat meisje een baan heeft bij een winkel, waar zij het gezicht van is. Die filmpjes moeten gewoon doorgaan omdat als zij een jurk of een jas aantrekt, dan verkoopt die jurk of jas dertig keer zo snel als normaal."

'Jasje uitgetrokken, aan de magere kant'
Brard maakt zich eigenlijk gewoon zorgen: "Ik zie dat ze echt een jasje heeft uitgetrokken letterlijk, ze is wat aan de magere kant. Je moet het allemaal maar doen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Patty Brard bezorgd om <em>Sarah van Soelen</em>: &quot;Wat aan de magere kant&quot; (video) Dat er niet echt iets nieuws over André Hazes en Sarah van Soelen te melden is, is natuurlijk geen reden om het er niet over te hebben, dachten ze bij Shownieuws: "We weten eigenlijk niet hoe het met André gaat en met Sarah eigenlijk ook niet echt", aldus Patty Brard. Brard komt op voor SarahDe showbizgoeroe komt vervolgens op voor de huidige vriendin van Hazes, omdat die ondanks alle schijnbare ellende toch gewoon door moet werken: "Wat ik heel erg zielig vond is dat dat meisje een baan heeft bij een winkel, waar zij het gezicht van is. Die filmpjes moeten gewoon doorgaan omdat als zij een jurk of een jas aantrekt, dan verkoopt die jurk of jas dertig keer zo snel als normaal." Bekijk ook Rachel Hazes ging voor crisisoverleg over André & Sarah naar Spanje, denkt Yvonne Coldeweijer (video) Bekijk deze video » 'Jasje uitgetrokken, aan de magere kant'Brard maakt zich eigenlijk gewoon zorgen: "Ik zie dat ze echt een jasje heeft uitgetrokken letterlijk, ze is wat aan de magere kant. Je moet het allemaal maar doen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'? Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard bezorgd om Sarah van Soelen: "Wat aan de magere kant" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard bezorgd om Sarah van Soelen: "Wat aan de magere kant" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV