Video: de Meilandjes gaan kanoën op Curaçao

Video: de Meilandjes gaan kanoën op Curaçao

De Meilandjes gaan kanoën tijdens hun vakantie op Curaçao en dat heeft uiteraard de nodige voeten in aarde, want hoe peddel je bijvoorbeeld tegelijk? En als dan ook nog van plek geruild moet worden in de zee lopen de irritaties bij Martien op: "Deze kant zitten natuurlijk. Dan moet je toch hier in het ondiepe staan als je erin gaat!", briest hij naar Erica. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Video: de Meilandjes gaan kanoën op <em>Curaçao</em> De Meilandjes gaan kanoën tijdens hun vakantie op Curaçao en dat heeft uiteraard de nodige voeten in aarde, want hoe peddel je bijvoorbeeld tegelijk? En als dan ook nog van plek geruild moet worden in de zee lopen de irritaties bij Martien op: "Deze kant zitten natuurlijk. Dan moet je toch hier in het ondiepe staan als je erin gaat!", briest hij naar Erica. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Video: de Meilandjes gaan kanoën op Curaçao

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: de Meilandjes gaan kanoën op Curaçao of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV