Gerard Joling: 'Ik ben 8 kilo aangekomen maar bij René Froger is het erger' (video)

Gerard Joling: 'Ik ben 8 kilo aangekomen maar bij René Froger is het erger' (video)

Het is altijd een feest wanneer Gerard Joling langskomt in de studio van Frank Dane, ook omdat de zanger altijd wel goed is voor een scherpe opmerking. Zoals wanneer de dj hem vraagt of het publiek moet wennen, nu artiesten weer volop kunnen optreden: "Ze moeten er in ieder geval aan wennen dat ik acht kilo gegroeid ben. Maar ik heb mijn lieve collega René Froger van de week nog op tv gezien, nou...dan valt dat best wel mee", grapt Joling, die zijn Topper-collega vervolgens wel feliciteert met de hit die die momenteel scoort samen met rapper Donnie. Bekijk het fragment van De Radio 538 Ochtendshow hieronder.

Gerard Joling: 'Ik ben 8 kilo aangekomen maar bij <em>René Froger</em> is het erger' (video) Het is altijd een feest wanneer Gerard Joling langskomt in de studio van Frank Dane, ook omdat de zanger altijd wel goed is voor een scherpe opmerking. Zoals wanneer de dj hem vraagt of het publiek moet wennen, nu artiesten weer volop kunnen optreden: "Ze moeten er in ieder geval aan wennen dat ik acht kilo gegroeid ben. Maar ik heb mijn lieve collega René Froger van de week nog op tv gezien, nou...dan valt dat best wel mee", grapt Joling, die zijn Topper-collega vervolgens wel feliciteert met de hit die die momenteel scoort samen met rapper Donnie. Bekijk het fragment van De Radio 538 Ochtendshow hieronder. Bekijk ook Patty Brard bezorgd om Sarah van Soelen: "Wat aan de magere kant" (video) Bekijk deze video »
Show :
Gerard Joling: 'Ik ben 8 kilo aangekomen maar bij René Froger is het erger' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling: 'Ik ben 8 kilo aangekomen maar bij René Froger is het erger' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV