Rondje Binnenhof: Zo kwam de doorbraak in de kabinetsformatie tot stand

Rondje Binnenhof: Zo kwam de doorbraak in de kabinetsformatie tot stand

Het was weer een beladen week in politiek Den Haag: Mona Keizer moest vertrekken na een kritisch interview, Mark Rutte bleek het doelwit te zijn van verschillende criminelen en na een half jaar is het informateur Remkes gelukt om tot een doorbraak te komen in de kabinetsformatie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rondje Binnenhof</em>: Zo kwam de <em>doorbraak</em> in de <em>kabinetsformatie</em> tot stand Het was weer een beladen week in politiek Den Haag: Mona Keizer moest vertrekken na een kritisch interview, Mark Rutte bleek het doelwit te zijn van verschillende criminelen en na een half jaar is het informateur Remkes gelukt om tot een doorbraak te komen in de kabinetsformatie. Tekst gaat verder onder de video. Doorbraak van dichtbijMarleen de Rooy, Xander van der Wulp en Herman van der Zandt hebben deze week veel tijd doorgebracht op het Binnenhof en zagen alle ontwikkelingen van dichtbij gebeuren. Mark Rutte wilde voor de camera niet ingaan op vragen rondom zijn persoonlijke beveiliging, desalniettemin was de demissionair premier ontzettend blij met de doorbraak in de formatie. Bekijk de aflevering van Rondje Binnenhof hierboven. Bekijk ook Rondje Binnenhof: hoe staat het met de positie van het CDA binnen de formatie? Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Ministers stappen op en drukte door Algemene Beschouwingen Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: Zo kwam de doorbraak in de kabinetsformatie tot stand

Doorbraak van dichtbij
Marleen de Rooy, Xander van der Wulp en Herman van der Zandt hebben deze week veel tijd doorgebracht op het Binnenhof en zagen alle ontwikkelingen van dichtbij gebeuren. Mark Rutte wilde voor de camera niet ingaan op vragen rondom zijn persoonlijke beveiliging, desalniettemin was de demissionair premier ontzettend blij met de doorbraak in de formatie.

Bekijk de aflevering van Rondje Binnenhof hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV