70 jaar TV: Satire van A tot Z gemist? Bekijk hier de hele uitzending

70 jaar TV: Satire van A tot Z gemist? Bekijk hier de hele uitzending

70 jaar TV: Satire van A tot Z gemist? Bekijk hier de hele uitzending Comedian Ronald Snijders leidt de kijker aan de hand van het alfabet kriskras door de rijke historie van 70 jaar Nederlandse satire op televisie. KlassiekersHet wordt een feest van herkenning. Dit twee uur durende programma zit bomvol klassiekers uit 70 jaar satirische televisiegeschiedenis. Ook onverwachte, verrassende fragmenten komen voorbij. Zondag met LubachVan de A van actualiteit tot de Z van Zondag met Lubach en Zo is het toevallig ook nog eens een keer. KopspijkersRonald Snijders neemt je onder andere mee langs de O van ophef, de I van imitaties, via de K van Kopspijkers, Koot & Bie en koningshuis naar de M van moslims en de W van woke. Ongemakkelijk moment: Mattie Valk zoent Marieke Elsinga bijna op de mond Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Comedian Ronald Snijders leidt de kijker aan de hand van het alfabet kriskras door de rijke historie van 70 jaar Nederlandse satire op televisie.

Klassiekers
Het wordt een feest van herkenning. Dit twee uur durende programma zit bomvol klassiekers uit 70 jaar satirische televisiegeschiedenis. Ook onverwachte, verrassende fragmenten komen voorbij.

Zondag met Lubach
Van de A van actualiteit tot de Z van Zondag met Lubach en Zo is het toevallig ook nog eens een keer.

Kopspijkers
Ronald Snijders neemt je onder andere mee langs de O van ophef, de I van imitaties, via de K van Kopspijkers, Koot & Bie en koningshuis naar de M van moslims en de W van woke.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV