Özcan Akyol over doorbraak formatie in Jinek: "D66 en CU lijken best op elkaar"

Özcan Akyol over doorbraak formatie in Jinek: "D66 en CU lijken best op elkaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Özcan Akyol over <em>doorbraak formatie</em> in <em>Jinek</em>: &quot;D66 en CU lijken best op elkaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen week was het dan eindelijk zover: er is een doorbraak in de formatie bereikt. Sigrid Kaag wil toch gaan praten met de ChristenUnie. Özcan Akyol denkt dat het goed moet kunnen komen: "Mensen willen het niet horen, maar los van medisch-ethische kwesties lijken deze partijen best wel op elkaar." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Özcan Akyol over doorbraak formatie in Jinek: "D66 en CU lijken best op elkaar"

Afgelopen week was het dan eindelijk zover: er is een doorbraak in de formatie bereikt. Sigrid Kaag wil toch gaan praten met de ChristenUnie. Özcan Akyol denkt dat het goed moet kunnen komen: "Mensen willen het niet horen, maar los van medisch-ethische kwesties lijken deze partijen best wel op elkaar."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Özcan Akyol over doorbraak formatie in Jinek: "D66 en CU lijken best op elkaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV