Chaos breekt uit tijdens Oh, Wat Een Jaar!: "Blijf zitten!!!"

Chaos breekt uit tijdens Oh, Wat Een Jaar!: "Blijf zitten!!!"

Chaos breekt uit tijdens <em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: &quot;Blijf zitten!!!&quot; Wanneer het nummer op het puntje van je tong ligt, maar je er maar niet op kan komen. Heel irritant, vooral voor Ruben Nicolai die wat gekke woorden uitkraamt die verre van lijken op een volledig nummer. Vlak daarna breekt de chaos uit in de studio wanneer het goede antwoord wordt geraden: "Ophouden nu, blijf zitten!!!" Oh, Wat Een Jaar! is vanaf zaterdag 28 augustus te zien bij RTL 4 om 20.00 uur. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ruben Nicolai met hilarische combinaties van namen in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » René Froger in Oh Wat Een Jaar! na 16 advocaatjes: "Advocaatje leef je nog? Ija deja!" Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar gemist? Terug naar 1997 met Chantal Janzen als Barbie Bekijk deze video »

Wanneer het nummer op het puntje van je tong ligt, maar je er maar niet op kan komen. Heel irritant, vooral voor Ruben Nicolai die wat gekke woorden uitkraamt die verre van lijken op een volledig nummer. Vlak daarna breekt de chaos uit in de studio wanneer het goede antwoord wordt geraden: "Ophouden nu, blijf zitten!!!"

Oh, Wat Een Jaar! is vanaf zaterdag 28 augustus te zien bij RTL 4 om 20.00 uur. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chaos breekt uit tijdens Oh, Wat Een Jaar!: "Blijf zitten!!!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV