RTL Boulevard: Prins Andrew bezig met miljoenenzaak rond misbruik

RTL Boulevard: Prins Andrew bezig met miljoenenzaak rond misbruik

<em>RTL Boulevard</em>: Prins Andrew bezig met miljoenenzaak rond misbruik Prins Andrew lijkt de aanval geopend te hebben om van zijn slechte imago af te komen. Een peperduur advocatenkantoor, betaald door Koningin Elizabeth, opent de eerste aanval op het team van vermeend slachtoffer Virginia Giuffre. In Engeland zijn ze het er helemaal niet mee eens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: "Prins Charles kan geen koning worden door affaire met man" Bekijk deze video » Zien: Britse prins Andrew maakt zich klaar voor eerste hoorzitting misbruikzaak Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard: Prins Andrew bezig met miljoenenzaak rond misbruik

Prins Andrew lijkt de aanval geopend te hebben om van zijn slechte imago af te komen. Een peperduur advocatenkantoor, betaald door Koningin Elizabeth, opent de eerste aanval op het team van vermeend slachtoffer Virginia Giuffre. In Engeland zijn ze het er helemaal niet mee eens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Prins Andrew bezig met miljoenenzaak rond misbruik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV