Het Jachtseizoen gemist? Mannen StukTV zijn gigantisch dichtbij...

Het Jachtseizoen gemist? Mannen StukTV zijn gigantisch dichtbij...

Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? Mannen <em>StukTV</em> zijn gigantisch dichtbij... Hieronder zie je een fragment uit Het Jachtseizoen van zaterdag 11 september. Je kunt ook de hele uitzending van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv. Het wordt gigantisch spannend voor Wendy en Najib, nu ze achtervolgt worden in het centrum van Utrecht. Ze gaan op het juiste moment offline, waardoor de mannen ze niet pakken. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het wordt gigantisch spannend voor Wendy en Najib, nu ze achtervolgt worden in het centrum van Utrecht. Ze gaan op het juiste moment offline, waardoor de mannen ze niet pakken.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen gemist? Mannen StukTV zijn gigantisch dichtbij... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV