The Wheel gemist? Jeroom wordt buitenspel gezet

The Wheel gemist? Jeroom wordt buitenspel gezet

Tijdens The Wheel wordt er gekozen voor categogie Amsterdam met expert Dries Roelvink. Jeroom is buitenspel gezet want hij komt uit België. Bekijk het fragment uit The Wheel hieronder.

The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>The Wheel</em> gemist? Jeroom wordt buitenspel gezet Tijdens The Wheel wordt er gekozen voor categogie Amsterdam met expert Dries Roelvink. Jeroom is buitenspel gezet want hij komt uit België. Bekijk het fragment uit The Wheel hieronder. The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook K2 Zoekt K3 gemist? Juryleden zeer gecharmeerd van Amy Courtens Bekijk deze video » Spanning is om te snijden in Het Jachtseizoen met Najib Amhali en Wendy van Dijk Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Wheel gemist? Jeroom wordt buitenspel gezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV