Mike scoort punten bij Larissa in de hottub (Celebrity Matchmakers)

Mike scoort punten bij Larissa in de hottub (Celebrity Matchmakers)

Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Kijk nu de eerste vier afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland en zie alvast een fragment van de vierde aflevering hieronder.

Lees verder onder de video.

Mike scoort punten bij Larissa in de hottub (<em>Celebrity Matchmakers</em>) Lukt het de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden? Kijk nu de eerste vier afleveringen van Celebrity Matchmakers op Videoland en zie alvast een fragment van de vierde aflevering hieronder. Lees verder onder de video. Mike scoort puntenTijdens een date mogen drie heren met Larissa Bruin mee in een hottub. Mike scoort punten in de vierde aflevering van Celebrity Matchmakers op Videoland. Bekijk het fragment van de hottub hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? Bekijk deze video » Zien: Larissa Bruin sprakeloos door nieuwe single in Celebrity Matchmakers Bekijk deze video »

Mike scoort punten
Tijdens een date mogen drie heren met Larissa Bruin mee in een hottub. Mike scoort punten in de vierde aflevering van Celebrity Matchmakers op Videoland. Bekijk het fragment van de hottub hierboven.

Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mike scoort punten bij Larissa in de hottub (Celebrity Matchmakers) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV