Johnny de Mol: "Ik ben gestopt met drinken" (video)

Johnny de Mol: "Ik ben gestopt met drinken" (video)

Het presenteren van een dagelijkse talkshow vraagt om wat veranderingen in je leven, vertelde Johnny de Mol maandagochtend aan Frank Dane. Zoals bijvoorbeeld: het stoppen met drinken. "Ik was een half jaar geleden bij Frits Barend om te vertellen dat ik dit ging doen. Een van zijn eerste tips was, na afloop niks drinken."

'Het is de enige manier'
Toen besloot de HLF8-presentator om dan maar helemaal te stoppen: "Het is altijd alles of niks bij mij. Maar het bevalt en volgens mij is het de enige manier, voor mij dan althans." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow, waarin De Mol ook vertelt hoe zijn gezinsleven er tegenwoordig uitziet, hieronder.

<em>Johnny de Mol</em>: &quot;Ik ben gestopt met drinken&quot; (video) Het presenteren van een dagelijkse talkshow vraagt om wat veranderingen in je leven, vertelde Johnny de Mol maandagochtend aan Frank Dane. Zoals bijvoorbeeld: het stoppen met drinken. "Ik was een half jaar geleden bij Frits Barend om te vertellen dat ik dit ging doen. Een van zijn eerste tips was, na afloop niks drinken." 'Het is de enige manier'Toen besloot de HLF8-presentator om dan maar helemaal te stoppen: "Het is altijd alles of niks bij mij. Maar het bevalt en volgens mij is het de enige manier, voor mij dan althans." Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow, waarin De Mol ook vertelt hoe zijn gezinsleven er tegenwoordig uitziet, hieronder. Bekijk ook HLF8: Willeke Alberti supertrots op Johnny de Mol Bekijk deze video »
TV :
Johnny de Mol: "Ik ben gestopt met drinken" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol: "Ik ben gestopt met drinken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV