De Kist: Ernst Daniël Smid over zware en depressieve momenten

De Kist: Ernst Daniël Smid over zware en depressieve momenten

Ernst Daniël Smid, die aan Parkinson lijdt, vertelt in de 200e aflevering van De Kist best wel eens hele lastige momenten te hebben gehad: "Ik heb wel een tijd gehad dat ik zoveel aan medelijden deed dat ik mezelf onuitstaanbaar pathetisch vond. Dan werd ik depressief en zag ik geen uitweg meer." Bekijk het fragment hieronder.

<em>De Kist</em>: Ernst Daniël Smid over zware en depressieve momenten Ernst Daniël Smid, die aan Parkinson lijdt, vertelt in de 200e aflevering van De Kist best wel eens hele lastige momenten te hebben gehad: "Ik heb wel een tijd gehad dat ik zoveel aan medelijden deed dat ik mezelf onuitstaanbaar pathetisch vond. Dan werd ik depressief en zag ik geen uitweg meer." Bekijk het fragment hieronder. De Kist is maandagavond om 23:15 uur te zien op NPO2. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door Bekijk deze video » Zien: Ernst Daniël Smid probeert dochter Coosje in Op1 'hardhandig' stil te krijgen Bekijk deze video »
TV :
De Kist: Ernst Daniël Smid over zware en depressieve momenten

De Kist is maandagavond om 23:15 uur te zien op NPO2. Je kunt alle afleveringen van De Kist terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Kist: Ernst Daniël Smid over zware en depressieve momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV