Louis van Gaal tijdens persconferentie: "Berghuis mag God op blote knieën danken"

Louis van Gaal tijdens persconferentie: "Berghuis mag God op blote knieën danken"

We hebben weer even kunnen lachen tijdens een persmoment met bondscoach Louis van Gaal. Elke persconferentie belooft weer mooie uitspraken, zo ook die van vandaag.

<em>Louis van Gaal</em> tijdens persconferentie: &quot;Berghuis mag God op blote knieën danken&quot; We hebben weer even kunnen lachen tijdens een persmoment met bondscoach Louis van Gaal. Elke persconferentie belooft weer mooie uitspraken, zo ook die van vandaag. Steven BerghuisEen journalist opent met: "De eerste keuze voor rechtsbuiten is natuurlijk Steven Berghuis. Die heeft sindsdien tien gespeeld." Van Gaal heeft hier een bizar antwoord op: "Daarvoor heeft hij helemaal niet gespeeld. Hij mag God op zijn blote knieën danken dat ik hem in het Nederlands elftal drie keer heb laten staan!" Bekijk de video van ESPN hierboven Bekijk ook Johan Derksen in Veronica Inside over voetballer Louis van Gaal: "Hij kon het niet belopen" Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal schittert als gelegenheidstrainer van Telstar Bekijk deze video »
Voetbal :
Louis van Gaal tijdens persconferentie: "Berghuis mag God op blote knieën danken"

Steven Berghuis
Een journalist opent met: "De eerste keuze voor rechtsbuiten is natuurlijk Steven Berghuis. Die heeft sindsdien tien gespeeld." Van Gaal heeft hier een bizar antwoord op: "Daarvoor heeft hij helemaal niet gespeeld. Hij mag God op zijn blote knieën danken dat ik hem in het Nederlands elftal drie keer heb laten staan!"

Bekijk de video van ESPN hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal tijdens persconferentie: "Berghuis mag God op blote knieën danken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV