Khalid & Sophie: emotionele Peter Heerschop brengt een ode aan de leraar

Khalid & Sophie: emotionele Peter Heerschop brengt een ode aan de leraar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdag is het de dag van de leraar. Peter Heerschop gaf bij Khalid & Sophie een prachtige ode.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: emotionele Peter Heerschop brengt een ode aan de <em>leraar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag is het de dag van de leraar. Peter Heerschop gaf bij Khalid & Sophie een prachtige ode. Peter Heerschop bracht een ode aan de leraar bij Khalid & Sophie. Hij vond een gedicht, dat hij vertaalde en bewerkte, ter ere van De Dag van de Leraar. "Ik kan iemand die denkt dat hij dom is, het gevoel geven dat hij een nobelprijswinnaar is." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: emotionele Peter Heerschop brengt een ode aan de leraar

Peter Heerschop bracht een ode aan de leraar bij Khalid & Sophie. Hij vond een gedicht, dat hij vertaalde en bewerkte, ter ere van De Dag van de Leraar. "Ik kan iemand die denkt dat hij dom is, het gevoel geven dat hij een nobelprijswinnaar is."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: emotionele Peter Heerschop brengt een ode aan de leraar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV