Dag van de Leraar bij Khalid & Sophie: "Het gaat om de mindset"

Dag van de Leraar bij Khalid & Sophie: "Het gaat om de mindset"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dag van de Leraar</em> bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Het gaat om de mindset&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Morgen is het de dag van de leraar, en dus zijn er twee leraren te gast bij Khalid & Sophie. Zij praten over het belang van passend onderwijs. Leraren Roy Helmerhorst en Angela Esajas vertellen er vol passie over: “De mindset omdraaien naar the growth mindset, dat is het belangrijkste.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dag van de Leraar bij Khalid & Sophie: "Het gaat om de mindset"

Morgen is het de dag van de leraar, en dus zijn er twee leraren te gast bij Khalid & Sophie. Zij praten over het belang van passend onderwijs. Leraren Roy Helmerhorst en Angela Esajas vertellen er vol passie over: “De mindset omdraaien naar the growth mindset, dat is het belangrijkste.”

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV