Dierendag bij Veronica Inside: "Oude hond René van der Gijp net een pony"

Dierendag bij Veronica Inside: "Oude hond René van der Gijp net een pony"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dierendag bij <em>Veronica Inside</em>: &quot;Oude hond René van der Gijp net een pony&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 oktober terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is dierendag, en zoals bekend is met name Johan Derksen een echte hondenfan. Hond Cuby slaapt in Grollo iedere nacht tussen het echtpaar Derksen in. Ook René van der Gijp is trots op zijn drie honden. Vroeger had hij een hele grote: "Een Deense dog, schat van een beest." Het doet Johan Derksen aan een ander dier denken: "Net een pony." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is dierendag, en zoals bekend is met name Johan Derksen een echte hondenfan. Hond Cuby slaapt in Grollo iedere nacht tussen het echtpaar Derksen in. Ook René van der Gijp is trots op zijn drie honden. Vroeger had hij een hele grote: "Een Deense dog, schat van een beest." Het doet Johan Derksen aan een ander dier denken: "Net een pony."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dierendag bij Veronica Inside: "Oude hond René van der Gijp net een pony" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV