Zien: koning Willem-Alexander schiet met machinegeweer op dieren bij Het Loo

Zien: koning Willem-Alexander schiet met machinegeweer op dieren bij Het Loo

Kroondomein Het Loo is weer enkele maanden gesloten voor publiek, maar wat doet koning Willem-Alexander eigenlijk met dit gebied? Uit een hilarische video van Comedy Central blijkt dat onze vorst flink tekeergaat met een machinegeweer.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>koning Willem-Alexander</em> schiet met machinegeweer op dieren bij <em>Het Loo</em> Kroondomein Het Loo is weer enkele maanden gesloten voor publiek, maar wat doet koning Willem-Alexander eigenlijk met dit gebied? Uit een hilarische video van Comedy Central blijkt dat onze vorst flink tekeergaat met een machinegeweer. Lees verder onder de video. Alberto StegemanNiemnd minder dan Alberto Stegeman ontrafelt het mysterie van Kroondomein Het Loo en de activiteiten van de koning. Hij stuurt een infiltrant naar het bosrijke gebied, die samen met de koning op jacht gaat naar dieren. Willem-Alexander heeft het vizier nog niet helemaal op scherp staan, maar privéfoto's blijkt dat hij regelmatig wél raak heeft geschoten - zelfs bedreigde diersoorten zijn niet veilig voor hem. Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Video: wat als Louis van Gaal informateur was? Bekijk deze video » Zien: koning Willem-Alexander staat in zijn onderbroek op Prinsjesdag Bekijk deze video »
Humor :
Zien: koning Willem-Alexander schiet met machinegeweer op dieren bij Het Loo

Alberto Stegeman
Niemnd minder dan Alberto Stegeman ontrafelt het mysterie van Kroondomein Het Loo en de activiteiten van de koning. Hij stuurt een infiltrant naar het bosrijke gebied, die samen met de koning op jacht gaat naar dieren. Willem-Alexander heeft het vizier nog niet helemaal op scherp staan, maar privéfoto's blijkt dat hij regelmatig wél raak heeft geschoten - zelfs bedreigde diersoorten zijn niet veilig voor hem.

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: koning Willem-Alexander schiet met machinegeweer op dieren bij Het Loo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV