College Tour: Evan Spiegel wees bod van 3 miljard dollar van Mark Zuckerberg af

College Tour: Evan Spiegel wees bod van 3 miljard dollar van Mark Zuckerberg af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>College Tour</em>: Evan Spiegel wees bod van 3 miljard dollar van <em>Mark Zuckerberg</em> af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Evan Spiegel, één van de oprichters en bedenkers van Snapchat, was maandag te gast in een speciale aflevering van College Tour. Daar kwam onder meer een gigantisch bod van Facebook-baas Mark Zuckerberg op de app ter sprake. Naar verluidt bood Zuckerberg zeker drie miljard dollar voor Snapchat - maar dat werd afgewezen door Spiegel en de zijnen. Twan Huys vat het bondig samen: "Sommigen zullen zeggen: Evan Spiegel heeft ballen van staal." Maar waarom wees Spiegel het bod van Zuckerberg eigenlijk af? Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour: Evan Spiegel wees bod van 3 miljard dollar van Mark Zuckerberg af

Evan Spiegel, één van de oprichters en bedenkers van Snapchat, was maandag te gast in een speciale aflevering van College Tour. Daar kwam onder meer een gigantisch bod van Facebook-baas Mark Zuckerberg op de app ter sprake. Naar verluidt bood Zuckerberg zeker drie miljard dollar voor Snapchat - maar dat werd afgewezen door Spiegel en de zijnen. Twan Huys vat het bondig samen: "Sommigen zullen zeggen: Evan Spiegel heeft ballen van staal." Maar waarom wees Spiegel het bod van Zuckerberg eigenlijk af?

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op College Tour: Evan Spiegel wees bod van 3 miljard dollar van Mark Zuckerberg af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV