Evan Spiegel in College Tour: "Snapchat-account Donald Trump permanent verwijderd"

Evan Spiegel in College Tour: "Snapchat-account Donald Trump permanent verwijderd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Evan Spiegel in <em>College Tour</em>: &quot;Snapchat-account <em>Donald Trump</em> permanent verwijderd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van maandag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. De voormalige Amerikaanse president Donald Trump is behoorlijk uit de gratie geraakt bij techbedrijven en social media. Ook Snapchat heeft besloten zijn account te verwijderen. Twan Huys vraagt oprichter Evan Spiegel of het account van Trump weer hersteld wordt als hij in 2024 wordt herkozen. "Er is besloten om zijn account permanent te verwijderen. Het is wat het is," antwoordt Spiegel. Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Evan Spiegel in College Tour: "Snapchat-account Donald Trump permanent verwijderd"

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump is behoorlijk uit de gratie geraakt bij techbedrijven en social media. Ook Snapchat heeft besloten zijn account te verwijderen. Twan Huys vraagt oprichter Evan Spiegel of het account van Trump weer hersteld wordt als hij in 2024 wordt herkozen. "Er is besloten om zijn account permanent te verwijderen. Het is wat het is," antwoordt Spiegel.

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Evan Spiegel in College Tour: "Snapchat-account Donald Trump permanent verwijderd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV