Olcay Gulsen over documentaire Ruud de Wild: "Ook de hele spannende momenten zitten erin" (video)

Olcay Gulsen over documentaire Ruud de Wild: "Ook de hele spannende momenten zitten erin" (video)

Ruud de Wild is sinds maandag weer terug op de radio, na een aantal maanden afwezig te zijn geweest vanwege de behandeling tegen darmkanker. Nu blijkt hij gedurende deze tijd gevolgd te zijn voor een documentaire: "Er zijn heel veel mensen die kanker krijgen en geen idee hebben waar ze naartoe moeten. Wat kun je verwachten, welke vragen moet je jezelf stellen, wat doet je omgeving? Dat wilde ik wel doen", aldus de dj.

'Hele spannende momenten'
Olcay Gulsen, Ruuds vriendin, vertelt wat we zoal te zien zullen krijgen "Operaties zijn gefilmd en ook de hele spannende momenten. Ruud heeft een stoma gehad en het was nog niet zeker of de nieuwe naad in zijn darmen het zou houden. Al die momenten zitten in de documentaire." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Olcay Gulsen over documentaire <em>Ruud de Wild</em>: &quot;Ook de hele spannende momenten zitten erin&quot; (video) Ruud de Wild is sinds maandag weer terug op de radio, na een aantal maanden afwezig te zijn geweest vanwege de behandeling tegen darmkanker. Nu blijkt hij gedurende deze tijd gevolgd te zijn voor een documentaire: "Er zijn heel veel mensen die kanker krijgen en geen idee hebben waar ze naartoe moeten. Wat kun je verwachten, welke vragen moet je jezelf stellen, wat doet je omgeving? Dat wilde ik wel doen", aldus de dj. 'Hele spannende momenten'Olcay Gulsen, Ruuds vriendin, vertelt wat we zoal te zien zullen krijgen "Operaties zijn gefilmd en ook de hele spannende momenten. Ruud heeft een stoma gehad en het was nog niet zeker of de nieuwe naad in zijn darmen het zou houden. Al die momenten zitten in de documentaire." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Ruud de Wild is schoon verklaard na operaties tegen darmkanker Bekijk deze video » Ruud de Wild boos op Olcay Gulsen: "Nooit je kinderen alleen laten met Olcay" Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen over documentaire Ruud de Wild: "Ook de hele spannende momenten zitten erin" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen over documentaire Ruud de Wild: "Ook de hele spannende momenten zitten erin" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV