Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland"

Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland"

Amber en Jean Paul waren maandagavond te zien in de door 829.000 mensen bekeken aflevering van Het Roer Om. De twee trokken naar het Spaanse Mijas om daar een B&B te beginnen. Hoe is het nu met ze? "We hebben een hele drukke zomer gehad, echt boven verwachting. Superdruk gehad en nog steeds. En heel leuk."

Bowy terug naar Nederland
Wat wel ongezellig is, is dat hun zoon Bowy ervoor gekozen heeft om terug naar Nederland te gaan: "Hij ziet daar gewoon meer zijn kansen liggen en dat begrijpen wij ook. Niks aan de hand", aldus Jean Paul. Bekijk de video van Het Roer Om hieronder.

<em>Het Roer Om</em>: Amber en Jean Paul geven update, &quot;Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland&quot; Amber en Jean Paul waren maandagavond te zien in de door 829.000 mensen bekeken aflevering van Het Roer Om. De twee trokken naar het Spaanse Mijas om daar een B&B te beginnen. Hoe is het nu met ze? "We hebben een hele drukke zomer gehad, echt boven verwachting. Superdruk gehad en nog steeds. En heel leuk." Bowy terug naar NederlandWat wel ongezellig is, is dat hun zoon Bowy ervoor gekozen heeft om terug naar Nederland te gaan: "Hij ziet daar gewoon meer zijn kansen liggen en dat begrijpen wij ook. Niks aan de hand", aldus Jean Paul. Bekijk de video van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Roer Om: hoe verging het Robin en Chantal na de opnames? Bekijk deze video »
Het roer om

UPDATE: Er zit één nadeel aan positieve avontuur van Amber en Jean Paul… 👀 #hetroerom

Posted by SBS 6 on Monday, October 4, 2021
TV :
Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland"

Het roer om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV