Video: wat zijn de Pandora Papers en wie staan er naast Wopke Hoekstra in?

Video: wat zijn de Pandora Papers en wie staan er naast Wopke Hoekstra in?

Het is hét nieuws van de afgelopen dagen: de Pandora Papers, een nieuw datalek waarin de financiële avonturen van tal van internationale prominenten onthuld worden. Ook onze eigen minister van Financiën, Wopke Hoekstra, wordt erin "ge-exposed". Maar wie staan er nog meer in en wat betekenen deze Pandora Papers? RTL Z legt uit wat Vladimir Poetin, Tony Blair en Shakira met elkaar gemeen hebben.

Bekijk de video van RTL Z over de Pandora Papers hieronder.

Video: wat zijn de <em>Pandora Papers</em> en wie staan er naast <em>Wopke Hoekstra</em> in? Het is hét nieuws van de afgelopen dagen: de Pandora Papers, een nieuw datalek waarin de financiële avonturen van tal van internationale prominenten onthuld worden. Ook onze eigen minister van Financiën, Wopke Hoekstra, wordt erin "ge-exposed". Maar wie staan er nog meer in en wat betekenen deze Pandora Papers? RTL Z legt uit wat Vladimir Poetin, Tony Blair en Shakira met elkaar gemeen hebben. Bekijk de video van RTL Z over de Pandora Papers hieronder. Bekijk ook Eric Smit bij Khalid & Sophie over brievenbusfirma Wopke Hoekstra: “Het is niet pluis" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: wat zijn de Pandora Papers en wie staan er naast Wopke Hoekstra in?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: wat zijn de Pandora Papers en wie staan er naast Wopke Hoekstra in? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV