Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over eindverslag informateur Johan Remkes

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over eindverslag informateur Johan Remkes

Kijk LIVE naar <em>debat Tweede Kamer</em> over eindverslag informateur <em>Johan Remkes</em> Komt er dan toch een vervolg op het kabinet-Rutte III? Informateur Johan Remkes heeft het voor elkaar gekregen de partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie met elkaar aan tafel te krijgen. De grote vraag is echter: wat vindt de Tweede Kamer hiervan? Op dinsdag 5 oktober wordt er gedebatteerd over het eindverslag van informateur Remkes. Kijk hierboven op dinsdag 5 oktober vanaf ongeveer 16.30 uur LIVE naar het debat over het eindverslag van informateur Remkes. Bekijk ook LuckyTV: Sigrid Kaag in de clinch met Johan Remkes om koffiecorner: "30.000 euro?" Bekijk deze video » Op1 gemist? VVD, D66, CDA en ChristenUnie zetten in op doorstart kabinet Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over eindverslag informateur Johan Remkes

Komt er dan toch een vervolg op het kabinet-Rutte III? Informateur Johan Remkes heeft het voor elkaar gekregen de partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie met elkaar aan tafel te krijgen. De grote vraag is echter: wat vindt de Tweede Kamer hiervan? Op dinsdag 5 oktober wordt er gedebatteerd over het eindverslag van informateur Remkes.

Kijk hierboven op dinsdag 5 oktober vanaf ongeveer 16.30 uur LIVE naar het debat over het eindverslag van informateur Remkes.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over eindverslag informateur Johan Remkes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV