Khalid & Sophie: Dit zijn gevolgen van tekorten in de zorg (video)

Khalid & Sophie: Dit zijn gevolgen van tekorten in de zorg (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Dit zijn gevolgen van tekorten in de <em>zorg</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het tekort in de zorg wordt een steeds groter probleem. Auteur van Het Zorgmanifest Carin Gaemers pleit voor radicaal andere oudere zorg. ''Er zijn plekken waar het goed gaat en plekken waar het alleen gaat om pillen.'' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Dit zijn gevolgen van tekorten in de zorg (video)

Het tekort in de zorg wordt een steeds groter probleem. Auteur van Het Zorgmanifest Carin Gaemers pleit voor radicaal andere oudere zorg. ''Er zijn plekken waar het goed gaat en plekken waar het alleen gaat om pillen.''

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie: Dit zijn gevolgen van tekorten in de zorg (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV