Zien: Adele deelt teaser van nieuw album

Zien: Adele deelt teaser van nieuw album

Eindelijk is het zover! Na zes jaar pauze gaat Adele dan toch echt een nieuw album uitbrengen. De geruchten gingen al eventjes rond, maar een filmpje op Instagram heeft het bevestigd.

30
De afgelopen dagen was er op verschillende plekken ter wereld het getal '30' te zien. De echte fans waren door het dolle heen, want het kon niet anders dat dit moest gaan om het nieuwe album van de 33-jarige zangeres. In de video die ze deelt is een fragment uit het nummer te horen en een stukje uit de clip te zien.

Bekijk hieronder de teaser van het nieuwe nummer Ease On Me van Adele.

Zien: <em>Adele</em> deelt teaser van nieuw album Eindelijk is het zover! Na zes jaar pauze gaat Adele dan toch echt een nieuw album uitbrengen. De geruchten gingen al eventjes rond, maar een filmpje op Instagram heeft het bevestigd. 30De afgelopen dagen was er op verschillende plekken ter wereld het getal '30' te zien. De echte fans waren door het dolle heen, want het kon niet anders dat dit moest gaan om het nieuwe album van de 33-jarige zangeres. In de video die ze deelt is een fragment uit het nummer te horen en een stukje uit de clip te zien. Bekijk hieronder de teaser van het nieuwe nummer Ease On Me van Adele. Bekijk ook Video: opwachting Adele in Arizona maakt tongen los Bekijk deze video » Zien: Dit is het nieuwe huis van Adele in London (video) Bekijk deze video » Bekijk Cinderella Carpool Karaoke met Camila Cabello, Billy Porter & Idina Menzel Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Adele deelt teaser van nieuw album of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV